بخش/واحد: واحد تغذیه و مدیریت غذایی بیمارستان امام علی (ع) |
|
مسوول واحد تغذیه و مدیریت غذایی: |
آقای علی شریفی (کارشناس تغذیه)
|
پرسنل آشپزخانه: |
2 نفر آشپز/ 3 نفر کمک آشپز |
شماره تماس : |
07142249906-داخلی 282 |
تجهیزات موجود: |
3 عدد دیگ بخار پز پلویی/ 1 عدد دیگ برای خورشت /2 عدد کباب پز /2 عدد گوشت سرخ کن/ 1 عدد خلال کن /1 عدد سبزی خورد کن/ 1 عدد پوست گیر/ 1 عدد وسیله مخصوص شستن سیخ/ 3 عدد گاز تعداد سردخانه: سردخانه زیر صفر4 مترمربع-سردخانه تره بار4 مترمربع-سرد خانه لبنیات4 مترمربع- سرد خانه پسماند 4مترمربع
|
امکانات رفاهی: |
سیستم سرمایشی گرمایشی/ میز و صندلی ناهارخوری/ آبسردکن
|
خدماتی که ارائه می شود: |
پخت غذا /توزیع غذا بین پرسنل وبیماران/ مشاوره تغذیه به بیماران بستری
|
مشخصات فیزیکی آشپزخانه: |
اتاق زباله وضایعات ،اتاق پخت کباب،انبار لوازم،انبار غذا،اتاق کارشناس تغذیه،رختکن ،2عدد سرویس بهداشتی |