بخش/واحد: واحد تغذیه و مدیریت غذایی بیمارستان امام علی (ع)

 

 

مسوول واحد تغذیه و مدیریت غذایی:

       

       

                                  آقای علی شریفی (کارشناس تغذیه)


پرسنل آشپزخانه:

2 نفر آشپز/ 3 نفر کمک آشپز

 

شماره تماس :

 

07142249906-داخلی 282

 

 

 

تجهیزات موجود:

 

 

3 عدد دیگ بخار پز پلویی/ 1 عدد دیگ برای خورشت /2 عدد کباب پز /2 عدد گوشت سرخ کن/ 1 عدد خلال کن /1 عدد سبزی خورد کن/ 1 عدد پوست گیر/ 1 عدد وسیله مخصوص شستن سیخ/ 3 عدد گاز

تعداد سردخانه: سردخانه زیر صفر4 مترمربع-سردخانه تره بار4 مترمربع-سرد خانه لبنیات4 مترمربع- سرد خانه پسماند 4مترمربع

 

 

 

امکانات رفاهی:

 

سیستم سرمایشی گرمایشی/ میز و صندلی ناهارخوری/ آبسردکن

 

 

 

 

خدماتی که ارائه می شود:

 

پخت غذا /توزیع غذا بین پرسنل وبیماران/ مشاوره تغذیه به بیماران بستری

 

مشخصات فیزیکی آشپزخانه:

اتاق زباله وضایعات ،اتاق پخت کباب،انبار لوازم،انبار غذا،اتاق کارشناس تغذیه،رختکن ،2عدد سرویس بهداشتی